top of page
Inre vägledning logga
Inre vägledning logga
Inre vägledning logga
Inre vägledning logga
Mediterar i Sarteneja, Belize. År 2016
Inre vägledning logga
Inre vägledning logga

Sartaneja -Belize 2016

 

Om mig

Mitt namn är Sanna. Jag är hälsovägledare och grundaren till Inre vägledning. Med inspiration av olika healingmetoder och redskap från Central- och Sydamerika och av egna erfarenheter har jag nu fått möjligheten att kunna ge dig guidning till en bättre hälsa. Healingen är en blandning av Reiki och shamansk healing.

 

Mitt mål är att sprida vidare och ge den behandlingen som jag själv saknade när jag behövde den som mest. Efter att jag haft en rad olika symptom och obalanser hittade jag vägen tillbaka. Idag mår jag fantastiskt bra och känner livsglädje trots de utmaningar jag hade under många år.

 

Jag finns här för att stötta dig, guida dig och lyssna på vad du vill ha för förändring i ditt liv. Tillsammans kan vi hitta vad just du behöver för att ge din kropp, ditt sinne och själ de bästa förutsättningarna till ett mer balanserat liv. Målet är att du ska hitta din egen läkekraft inom dig.

Vi behöver bara verktygen så sköter kroppen resten. 

Mina utbildningar

Certifierad Reiki 1 & 2     2017

Diplomerad Stresscoach    2021

Diplomerad Mindfulness och meditationscoach    2021

Diplomerad Qigong instruktör    2021

Certifierad KBT-coach     2022

Certifierad Livscoach      2022

Diplomerad i Tarotläggning      2023

Certifierad ReikiMaster      2024

Behandlingar & tjänster

FAQ 

Kontakt

Inre vägledning logga

 

 

"Jag tror på att vi alla är våra egna healers och att var och en har en unik roll att spela i att stötta och hjälpa varandra. Vi är alla lika viktiga och behövs på olika sätt i denna gemenskap av självupptäckande och läkning. Den enda som har ansvaret för ditt liv och din hälsa är du själv, ingen annan. Med den insikten kan du besluta dig och ta ansvaret för vilket liv du vill leva och ge din kropp, ditt sinne och din själ de bästa förutsättningarna att komma i balans."

bottom of page